ИТН С01Е08- Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E08 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода, ИТН подкаст е посветен на StartUP Grind кој се случи на 17 декември во просториите на Американ Колеџ. Низ призмата на Виктор Дано ќе видиме како помина целиот настан.