ИТН С01Е06- Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E06 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на ИТН подкаст слушаме за успехот на Tesseract Interactive, Skopje Casual и други успешни приказни