ИТН S01E05 – подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E05 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на ИТН подкаст за информатика, технологија и наука разгледуваме и аналзираме многу нови и кул апликации.