ITN PODKAST S02E08- ПОДКАСТ ЗА ИНФОРМАТИКА, ТЕХНОЛОГИЈА И НАУКА

Ова е најновиот #ИТН подкаст, посветен на Startup Weekend Skopje.

ITN Podcast S02E08 by Radio Mof on Mixcloud