ITN PODKAST S02E06- ПОДКАСТ ЗА ИНФОРМАТИКА, ТЕХНОЛОГИЈА И НАУКА

Ова е шестото издание на ITN подкаст за информатика, технологија и наука. Темите за оваа епизода се: Како facebook & messenger стануваат „creepy“ – односно какви податоци можат да се влечат од нашиот телефон доколку им дозволиме, апликации кои го покажуваат загадувањето на воздухот и како тие можат да ја креанат нашата свест, користењето на google maps и кога сме offline како и за за петтиот по ред Start up weekend-Skopje.

ITN Podcast S02E06 by Radio Mof on Mixcloud