ITN Podkast S02E05- подкаст за информатика, технологија и наука

Во оваа епизода зборувам за македонскиот менталитет. Колку Македонија е земја на информатичари, кои се тие, како заработуваат? Слушнете многу повеќе на оваа тема во ова издание на ИТН подкаст.

ITN Podcast S02E05 by Radio Mof on Mixcloud