ITN Podkast S02E02- подкаст за информатика, технологија и наука

Инстаграм vs. Фејсбук , Таблет vs. PC и уште пар други работи во најновиот ‪#‎ИТН‬ Подкаст

ITN Podcast S02E02 by Radio Mof on Mixcloud