ITN Podcast – S01E26Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E26 by Radio Mof on Mixcloud

Во ова најновото издание на ИТН подкаст зборуваме повторно за граѓанското новинарство, како и за неговите алатки.