ITN Podcast – S01E25 Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E25 by Radio Mof on Mixcloud

Технологија и политика. Каква улога игра интернетот? Слушнете и за добро познатиот хаштаг #Протестирам