ITN Podcast – S01E22 Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E22 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на ИТН повторно зборуваме за startapi. Овојпат наши гости се Наташа Петкова,Ева Пиперовска и
Теди Пејовски. Наташа, Ева и Теди се волонтери кои го организраат Start up weekend Скопје.