ITN Podcast – S01E19 Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E19 by Radio Mof on Mixcloud

Вo оваа епизода на ИТН, разговараме повторно за „македонските“ стартапи, некои нови апликации кои се појавија како и за трол фармите како нов тренд на социјалните мрежи.