ITN Podcast – S01E17 Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E17 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на ИТН подкаст, разговараме со Дарко Булдиоски и Моника Потер. Темата е познатата социјална мрежа – Инстаграм.