ITN Podcast – S01E14 Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E14 by Radio Mof on Mixcloud

Во новото издание на ИТН подкаст, гостинка ни е Нина Ангеловска со која ке разговараме за Grouper.mk