ITN Podcast – S01E12 Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E12 by Radio Mof on Mixcloud

Го слушаме дванаесеттото издание на ИТН подкаст за информација, технологија и наука. Слушнете многу новитети од IT светот