ITN Podcast – S01E11 Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E11 by Radio Mof on Mixcloud

Вo oваа емисија на ИТН подкаст, гости ни се Митко Цабевски и Теди Пејовски каде што разговараме за македонските стартапи.