[Интервју] Адо – Password Production 29.06.2015

[Interview] Ado (Password Production) @ Radio MOF by Radio Mof Music on Mixcloud

Музичкиот фестивал кој започна како еднодневен настан во паркингот „Гранит“ во Дојран, годинава за првпат ќе се одржува три дена, со камп во најубавиот дел помеѓу Стар и Нов Дојран. Станува збор за „Д фестивал“ кој годинава ќе спои повеќе познати имиња од домашната и странската музичка сцена, а ќе трае од 17 до 19 јули.

Во студиото на Радио МОФ зборува Владимир Лазороски – Адо од „Пасворд продукција“ за подготовките на фестивалот, но и за новитетите на балканската и македонската музичка сцена под палката на „Пасворд продукција“.