Интересни видеа направени со GoPro камера

Во последно време интернет е преплавен од нови видеа снимани со GoPro камера. Се снима се, од авиони, птици и лебдења во воздух, се до приказната за Супермен.

[Видео] Интересни видеа направени со GoPro камера

Радио МОФ направи кратка селекција од неколку интересни GoPro видеа изработени во текот на 2014 година.

 GoPro Супермен


 

GoPro Пеликан

 GoPro пад од авион

 GoPro скокот на Феликс Баумгартнер

GoPro Маршал Милер лета над кањон во САД