Инста(нт) вести на Радио МОФ 2.2

Мировни протести, цензура врз Достоевски и тајната зад здравата коса на Меган Маркл… Проверете ја новата епизода од #Инста(нт) вести!

Во неа, Филип ги претставува најсвежите вести од активизмот, образованието и културата зачинети со неколку хехенца.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)

*Видео емисијата е направена во рамки на проектот „Младински политики за подобар животен стандард на младите во помали средини“, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.