Инста(нт) вести на Радио МОФ 1.7

Имаме нови Инста(нт) вести на Радио МОФ!

Во нив ги споделуваме дел од најактуелните вести во земјава, од пандемија и избори со фингерпринт, скрининг во училиштата, па се до вело-турите низ Скопје и женската македонска рап сцена.

Гледајте Инста(нт) вести на Радио МОФ:

*Видео емисијата е направена во рамки на проектот „Квалитетни образовни политики и можности за младите“, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.