Инста(нт) вести на Радио МОФ 1.10

Да живеевме во Улцињ, ќе дочекавме 2202 година, но дотогаш тимот на Инста(нт) вести ве поздравува со последната епизода за 2022.

Погледнете ги случувањата од образование, култура, музика и општество што го одбележаа изминатиов период, презентирани од нашиот Филип.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)

*Видео емисијата е направена во рамки на проектот „Квалитетни образовни политики и можности за младите“, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.