[Инфографик] Студентски прирачник за продуктивност

Почнувањето на факултетското образование може да биде и заштрашувачко и исцрпувачко искуство. Покрај испитите и колоквиумите, студентите мораат да се носат и со многу задачи, домашна работа и семинарски. Постојат начини на кои студентите можат да ја добијат продуктивноста потребна за да се излезе на крај со факултетските обврски – овој инфографик е своевиден водич за продуктивност на студентите со 15 едноставни совети.

[Инфорграфик] Студентски прирачник за продуктивност