[Инфографик] Совети за будење порано

Овој инфографик содржи совети кои ќе ви помогнат секогаш да се будите со Сонцето. Од избегнувањето на кафе доцна во денот, до држењето настрана од компјутерите и мобилните уреди пред спиење, еве што се препорачува да правите доколку сакате да се будите порано:

[Инфорграфик] Совети за будење порано