[Инфографик] Водич за јавно говорење

Говорењето пред публика може да биде стресен дел од модерното живеење. Но, ако се изведе правилно, јавното говорење може да донесе многу придобивки. Во овој инфографик, претставени се техники и насоки за ефективен јавен настап.

[Инфорграфик] Водич за јавно говорење