[Инфографик] Водич во изборот на опрема за скијање

Ски-сезоната е во полн ек, а непреченото уживање во скијањето подразбира користење добра и правилна опрема. Овој инфографик ги претставува сите елементи на зимската опрема кои треба да ги имате за најдобро скијачко искуство.

[Инфографик] Водич во изборот на опрема за скијање