[Инфографик] Тетово #НаТочак

Екипата  што ги организира заедничките возења велосипед низ улиците на Тетово, со цел да ја подигне свеста за користењето велосипед како превозно средство, подготви инфографик на кој се претставени резултатите од анкетата спроведена меѓу 172-ца луѓе околу условите за возење велосипед во овој град.

[Инфографик] Тетово #НаТочак

 

[Инфографик] Тетово #НаТочак