[Инфографик] Што се случува на интернет за 60 секунди?

Што се случува на интернет за една минута? Инфографикот на MyCleverAgency ги презентира податоците до кои дојде Qmee. За поголема верзија кликнете тука.

[Инфографик] Што се случува на интернет за 60 секунди?