[Инфографик] Позитивните промени кај тие што читаат книги

Читањето книги освен што е потреба, претставува и вистинско уживање за многумина. Во инфографикот во продолжение, направен од Gosia Zimniak, се ставени на едно место најважните промени кои настануваат при читањето.

[Инфографик] Позитивните промени кај тие што читаат книги