[Инфографик] МОФ летна академија 2013

Погледнете го инфографикот со статистиките од МОФ Летната академија 2013 која се одржа од 26 до 30 август во Извидничкиот камп во Охрид. МОФ Летната академија 2013 е поддржана од проектот на УСАИД за граѓанско општество, Фондација Отворено општество Македонија и институционалниот грант на ИДЕА од програмата „Europe for citizens”.

[Инфографик] МОФ летна академија 2013