[Инфографик] Кога е најдобро да се постира на Фејсбук?

Кога е најдобро да објавите нешто на Фејсбук? Овој инфографик, потпирајќи се на истражувања на социјалната мрежа, објаснува кои денови се најдобри за интеракција со вашите пријатели, публика, соработници и коминтенти, во зависност од тоа во кој сектор припаѓа вашиот бизнис, уметност или хобито со кое се занимавате.

[Инфографик] Кога е најдобро да се постира на Фејсбук?

[Инфографик] Кога е најдобро да се постира на Фејсбук?