[Инфографик] Како се спроведува Договорот од Пржино

Кои рокови се пробиени и како се спроведува Договорот од Пржино, како обид за излез од политичката криза во земјава, може да се види преку табеларниот приказ, со клучните датуми и точки кој го направија Gragjanite.mk. Од граѓанската иницијатива повторуваат дека бараат негово целосно спроведување иако важните рокови се сериозно пробиени.