[Инфографик] iPhone 5S наспроти Samsung Galaxy S4

Споредба меѓу двата најпопуларни и најнови модели на смартфон на лутите ривали во мобилната индустрија, Apple и Samsung. Цените се дадени во индиски рупии – iPhone би чинел околу 600 евра, а Galaxy S4 околу 450.

[Инфографик] iPhone 5S наспроти Samsung Galaxy S4