[Инфографик] Факти за фановите на електронската музика

Електронската денс-музика продолжува да го освојува светот. Овој инфографик изработен од онлајн-платформата за продажба на билети Eventbrite, се базира на детално онлајн-истражување кое открива клучни разлики во однесувањето меѓу фановите на електрониката и љубителите на другите видови музика.

[Инфографик] Факти за фановите на електронската музика

[Инфографик] Факти за фановите на електронската музика

Извор: Beatport