Инфографик: Државен испит или студентска пролет?

„ Државен испит или студентска пролет?“ е насловен инфографикот на кој се претставени аргументите за неприфаќањето на државниот испит како мерка за подобрување на образованието, а кој го објави Студентски пленум на својата Фејсбук страна.

*Инфографикот го направи НоваТВ.