[Инфографик] Десет дена од протестите во Турција

Првите десет дена од протестите во Истанбул и другите турски градови, сумирани во овој инфографик.

[Инфографик] Десет дена од протестите во Турција

 

Првите десет дена од протестите во Истанбул и другите турски градови, сумирани во овој инфографик.