[Инфографик] Енергетската ефикасност во Македонија

Интернет сајтот energetskaefikasnost.info денеска слави четири години од своето основање.

[Инфографик] Четири години на сајтот за енергетска ефикасност

– За овие 4 години постигнавме многу – над илјада натписи, неколку креирани упатства за конструирање на уреди за искористување на обновливи извори на енергија, учество во неколку проекти за подобрување на енергетската ефикасност, соработка со голем број на невладини организации….

– Голема благодарност до сите автори кој што учествуваа и учествуваат во креирањето на содржината на сајтот и со тоа дадоа дополнителен квалитет, велат од порталот за енергетска ефикасност.

Во продолжение погледнете го инфографикот подготвен од овој портал за искористеноста на обновливите извори на енергија во Македонија.

[Инфографик] Четири години на сајтот за енергетска ефикасност