[Инфографик] 50 години од првиот албум на Битлси

50 години по излегувањето на првиот албум на Битлси – „Please Please Me“, овој инфографик ја сумира кариерата на легендарниот бенд од Ливерпул, преку успешноста на нивните изданија.

[Инфографик] 50 години од првиот албум на Битлси

[Инфографик] 50 години од првиот албум на Битлси