[Инфографик] 29 начини да останете креативни

Изгледа дека некои од модерните животни навики можат сериозно да и наштетат на креативноста. Овој инфографик нè советува како да ги зачуваме добрите идеи.

[Инфографик] 29 начини да останете креативни