Infinity фестивал во МКЦ

На 29 јануари во Младинскиот Културен Центар со почеток во 20 часот ќе се одржи првото издание на Infinity фестивалот, каде ќе настапат познати хард-рок и метал бендови од Македонија и регионот.

На фестивалот ќе учествуваат: К.У.Р. (Културно Уметнички Работници), KOLT, DEMENZIA (BG), FOREVER STORM (SRB), AMBER VIRGA, THE RED FRACTAL, SHORT FUSE HERO и TRENDKILL.

Повеќе информации за програмата и билетите за настанот може да се најдат на следниот линк.