Хип Хоп Манија С01Е7

Даре и Паки од Зад аголот се гости на Дино во ова новото седмо издание на Хип Хоп Манија.
Слушнете повеќе за албумот „Зад шпиунката“, кој ги одсликува ставовите и емоциите на овие двајца момци.
Составен од 21 песна. Остатокот од подкасот преслушајте го тука