Хип Хоп Манија С01Е03 01.12.2015

Во студио во ова издание на Хип Хоп Манија го имаме Ајри Скреч. Слушаме музика од Drake, Post Malone, Kanye West, Kendrick Lamar & Timbaland.

Hip Hop Manija E03 by Radio Mof Music on Mixcloud