„Hardfaced“ со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Вечерва (15 февруари) во Младинскиот културен центар ќе се одржи концертна промоција на новиот албум од „Hardfaced“ под наслов „Бессона дремка на брегот на младоста”.
Во склоп на промоцијатa како гости ќе настапат и бендовите „Ambroz“ од Скопје, „Misanthrope“ од Битола и балканските хардкор легенди „Last Hope“.
Распоред:
20:00 – 20:30 Misanthrope
20:45 – 21:15 Ambroz
21:30 – 22:00 Last Hope
22:20 – 23:00 Hardfaced
Повеќе информации на следниов ЛИНК.