Guerrilla Radio S01E04- 26.10.2015

Во oва издание на Герила Радио, Гиле ги пренесува своите импресии од концертот на Morrissey, како и слушаме музика од The Smiths.

Guerilla Radio – Episode 04 by Radio Mof Music on Mixcloud