Guerrilla Radio S01E02

Второ издание на Guerilla Radio со нашите герила водител Гиле. Бендот во фокус оваа емисија е алтернативниот рок состав Morphine на чело со Mark Sandman.

Guerilla Radio S01E02 by Radio Mof Music on Mixcloud