Guerrilla Radio 19.10.2015

Ова е подкастот на третата емисија на Герила радио. Во студио со Гиле зборуваме за влијанието на Blur во нашите животи.

Guerilla Radio – S01E03 by Radio Mof Music on Mixcloud