Групата Gorillaz најави враќање преку Инстаграм

Од последниот проект на групата Gorillaz со нивниот четврти студиски албум во 2011 година „The Fall“, Џејми Хјулит и Дејмон Албран најавија враќање со објавување на нов изглед на Инстаграм.

Хјулит објави неколку анимирани ликови меѓу кои и оној на басистот Мурдок и гитаристот Нудл. Иако се појавија шпекулации за можен распад на групата, Gorillaz потврди дека се враќа со пост на кој пишува „Да. Gorillaz се враќа“.

Извор: EDM