„Green Fest“ по седми пат во Штип

Викендов, по седми пат ќе се одржи во Штип ќе се одржи фестивалот на електронска музика „Green Fest“. Локацијата на фестувалот е фојаето на Домот на културата во Штип, а за годинава се најавува одлична и незаборавна забава на два стејџа, денс и техно.

На техно стејџот во Домот на културата со свои сетови ќе настапат DJ Stefano, DJ Nennat Omen и ѕвездата на вечерта Stiv Hey.  За денс музиката пак ќе бидат задолжени македонските диџеи Драган Лазаров – Штип, Марјан – Струмица, Ацика – Битола и Баловски – Скопје.

Влезниците се пуштени во претпродажба по цена од 80 денари, додека картите на влез ќе чинат 100 денари.

Забавата , како што најавуваат организаторите, ќе биде надополнета со голема бина, ЛЕД-екрани и специјална визуализација.