„Got A Little Secret“ – нова песна на Leonard Cohen

Leonard Cohen ја сподели новата песна „Got A Little Secret“, која е дел од неговиот претстоен „лајв“ албум. Cohen неодамна објави детали за албумот насловен „Can’t Forget: A Souvenir of The Grand Tour“, кој требаше да излезе оваа недела, но е одложен за 18 мај. Албумот е снимен за време на турнејата на Cohen во 2012 година.

Албумот е составен од следните песни:

„Field Commander Cohen“
„I Can’t Forget“
„Light as the Breeze“
„La Manic“ (Georges Dor cover)
„Night Comes On“
„Never Gave Nobody Trouble“
„Joan of Arc“
„Got a Little Secret“
„Choices“ (George Jones cover)
„Stages“

Пејачот го објави неговиот последен албум во живо, во декември. Со албумот „Popular Problems“, го одбележи својот 80-ти роденден.