Гаражни причи – Trendkill 16.10.2015

Во оваа епизода на Гаражни Причи гостува бендот TrendKill кои пред само 2 недели го промовираа нивниот прв албум Colors of Self. Зборуваме за како помина промоцијата и за нивната музика генерално.

Garazni Prici – Trendkill by Radio Mof Music on Mixcloud