Гаражни Причи С01Е01- Eмисија за промовирање на македонската андерграунд рок музика

Garazni Prichi – Episode 01 by Radio Mof Music on Mixcloud

Вистинската магија се случува во гаража, а не на сцена. Затоа, закачете се во четврток во 16:00 на Радио МОФ и слушајте ги „Гаражните причи“ – емисија посветена на сите оние епски приказни кои секогаш сте сакале да ги знаете за нашите познати бендови. Водител: Дамјан Коложег