Гаражни причи- гостин во студио Фиц од Новиот Почеток

Garazni Prici – Episode 7 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во новото издание на Гаражни Причи, во студио сме со Фиц и зборуваме за концертната промоција на новиот албум на Новиот Почеток – Јас Сум Земја, во МКЦ во сабота 16 мај од 21 часот.